Tegels

Herkent u dat? De tegels in de tuin zijn vies en glad. Zeker als het heeft geregend en de tuin nat is. Dan is het tijd om met Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn aan de slag te gaan. Maar voordat het zover is, maakt u de tegels schoon met een harde bezem of borstel. Zo haalt u eerst los vuil, bladeren en takken weg.

Pak daarna een grote emmer en vul deze voor de helft met water en voor de andere helft met Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn. Natuurlijk schoonmaakazijn, want u wilt het wel goed schoonmaken, maar daarbij het milieu sparen.

Kies als u de tegels in de tuin schoonmaakt een droge periode uit. Als het gaat regenen, gaat het effect namelijk verloren. Zo vaak herhalen als nodig. Er zijn geen schadelijke effecten voor het milieu, maar let wel op bij uw gazon en planten. Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn is een zuurproduct, wat naast effect op gazon en planten niet op kalkhoudende tegels gebruikt kan worden.

Als het is opgedroogd, kunt u het vuil weghalen met een stevige bezem of met een staalborstel. U kunt weer genieten van een schoon terras.